lørdag 22. juni 2013
Eplekake med rømmetopping!
100 g smør
1 1/2 dl sukker
1 egg
2 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
3-4 epler
sukker
kanel
Fyll/topping:
1 egg
1 1/2 dl sukker
2 1/2 dl rømme
1 ts vaniljesukker
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egget. Rør inn hvetemel og bakepulver. Smør en rund 24 cm springform med smør og mel. Trykk ut deigen i bunnen. Legg utover epleskiver og strø over sukker og kanel.
Fyll/topping: Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett rømme og vaniljesukker. Hell røren over eplene og stek på nederste rille, 180 grader i 30-40 min.
Oppskriften er fra en blogg.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar