Super god banankake du kan lage når du har noen alt for modne bananer liggende på benken.
3 store egg
3,5 dl sukker
100 g smør
1,5 dl melk
2-3 mondne bananer
1 ss bakepulver
2 ts vaniljesukker
4,5 dl hvetemel
150 - 200 g kokesjokolade, gjerne blanding av lys og mørk
(100 g hasselnøtter) (kan sløyfes)
Ostekrem:
125 g kremost naturell
50 g smør
125 g melis (2,5 dl)
1 ts vaniljesukker
kakestrøssel
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør. Mos bananene i melken med en stavmikser. Tilsett vekselvis det våte og det tørre i eggedosisen. Rør inn hakka sjokolade til slutt.
Fyll røren i en bakepapirkledd liten langpanne (20x30 cm)
Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i 20-30 min.
Avkjøl kaken. Hvelv kaken opp ned.
Pisk godt sammen kremost og smør, tilsett melis og vaniljesukker og pisk til en luftig krem.
Bre kremen over en kalde kaken og dryss på kakestrøssel.
Kaken stammer fra detsoteliv.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar