tirsdag 28. oktober 2014

Tacohorn

16 stk.

850 g hvetemel (hvorav 100g sammalt hvete fin)
1 ts salt
1 ss sukker
5 dl melk
100 g smør
1 pk gjær
1 egg

Fyll:
400 g kjøttdeig
1 pose taco krydder
210 g knuste tomater (mutti boks)
revet ost

Smelt smør, ha i melk og varm opp til 37 grader, rør ut gjæren i litt av væsken. Pisk egget lett. Elt alle ingrediensene godt i en kjøkken maskin. La deigen heve til dobbelt størrelse.

Del deigen i 2. Kjevle ut til en sirkel og del opp i 8 trekanter. Legg en stor ss kjøttfyll og litt ost på den bredeste delen. Rull sammen til et horn. Hev hornene under plast og klede i ca 30 min. Pensle med romtemperert egg og stek ved 200 grader til hornene er gyldne. 12-15 min?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar