tirsdag 21. mai 2013

Grove pizzasnurrer!




32 stk

4 dl lunkent vann
2 ss olje
50 g gjær
ca. 450 g hvetemel
250 g sammalt hvete, fin
1 ts salt
1 ts bakepulver
1/2 ts honning

Fyll:
Pizzasaus
svinekjøttdeig med krydder eller en pose tacokrydder
ost

Løs opp gjæren i 37 grader varmt vann, tilsett olje og honning.  Bland det tørre og tilsett væsken. Elt sammen til en smidig deig i kjøkkenmaskin. Dekk til bakebollen og hev til dobbelt str. ca 40 min.

Ta deigen ut på melet bakebord og del den i to. Kjevle ut til avlange leiver og legg på fyll. Rull sammen til en pølse og skjær i skiver a ca. 1 1/2 cm. Dekk med plast og klede og hev i ca. 30 min.
Pensle med egg og legg på litt revet ost.

Stekes midt i ovnen, 225 grader i 12-14 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar