4 egg
3 dl olje
400 g sukker
3 ts vaniljesukker
3 dl olje
400 g sukker
3 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts natron
1 ts kanel
250 g hvetemel
350 g finrevet gulrot
Glasur:
200 g Philadelphia kremost
100 g smør
1 ts vaniljesukker
250 g melis
Pisk sammen egg, olje og sukker. Bland deretter inn bakepulver,
vaniljesukker, natron og kanel. Ha så i hvetemelet og rør
til alle klumper er fjernet. Tilsett finrevet gulrot til slutt.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (20x30cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40-50 min.
Avkjøl kaken helt i formen.
Til glasuren røres romtemperert smør sammen med vaniljesukker og halvparten av melisen til luftig smørkrem. Tilsett romtemperert kremost og resten av melisen og rør videre til luftig ostekrem.
Bre ostekremen over kaken i et jevnt lag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar