2 stk pizza, en til å spise og en som kan fryses!
4 dl lunkent vann
50 g fersk gjær
2 ss honning
6 ss solsikkeolje
690 g mel
2 ts salt
Løs opp gjær i lunkent vann. Løs opp honningen i det varme vannet, tilsett oljen. Bland mel og salt, tilsett væsken og elt deigen en stund... Hell litt olivenolje rundt deigen så deigen har en tynn hinne rundt seg i bollen. Da slipper den kjempe lett etterpå. Hev til dobbelt str.
Trykk ut eller kjevle ut to runde eller to litt små langpanne pizzaer.
Smør på tomatsaus. Legg på ost. Oppå osten har du på fersk paprika, ananas, bøkerøkt skinke/hamburgerrygg i trekanter og halvstekt biff med peppermix krydder på.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.
La pizzaen kjøle litt ned før servering. Bunnen er ganske myk med en gang, men blir fastere når pizzaen blir kaldere.
50 g fersk gjær
2 ss honning
6 ss solsikkeolje
690 g mel
2 ts salt
Løs opp gjær i lunkent vann. Løs opp honningen i det varme vannet, tilsett oljen. Bland mel og salt, tilsett væsken og elt deigen en stund... Hell litt olivenolje rundt deigen så deigen har en tynn hinne rundt seg i bollen. Da slipper den kjempe lett etterpå. Hev til dobbelt str.
Trykk ut eller kjevle ut to runde eller to litt små langpanne pizzaer.
Smør på tomatsaus. Legg på ost. Oppå osten har du på fersk paprika, ananas, bøkerøkt skinke/hamburgerrygg i trekanter og halvstekt biff med peppermix krydder på.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar